Verktyg för SEO-analys

Mendely

Mendely är ett SEO-verktyg vars syfte är att genomsöka och hitta brister i en hemsidas SEO-struktur och innehåll, som de flesta kan åtgärda själv. Ange en URL och en e-postadress för att komma igång så skickas resultatet i en snygg PDF.

SEO-analys som alla förstår.

När vi lanserar hemsidor till våra kunder är vi väldigt noggranna med att göra hemsida så SEO-vänlig som möjligt. Detta innebär att alla elemenet på sidan kommer i rätt ordning samt att bilder och innehåll på hemsidan ska vara så relevant som möjligt.
Eftersom SEO och innehåll är något man jobbar med kontinuerligt efter lansering, vill vi kunna erbjuda våra kunder en enkel rapport för att se att de är påväg i rätt riktning.

Då slog det oss: 💡
Vi bygger en tjänst som rapporterar om hemsidans SEO-hygien.
Sen slog det oss igen:
Varför bara limitera denna tjänst till våra kunder, och inte till andra företag och privatpersoner som vill hålla koll på sin SEO?
SEO i dagens läge är en hel vetenskap i sig och kan vara relativt otydlig för de som inte jobbar med SEO dagligen. Därför är fokus för denna tjänst användarvänlighet samt att förmedla en analys som vem som helst kan förstå.

In och testa själv, du hittar länken här.

Efter bara ett par dagar har vi redan fått god respons i och med att nästan 50% av alla besökare har gjort en förfrågan.

Framöver

I dagsläget får du en PDF som beskriver vad som bör åtgärdas på din hemsida. Steg två är att vidareutveckla denna produkt till en applikation där du kan se statistik över din SEO mer detaljerat.

Har du en idé du vill förverkliga? Kontakta oss så bokar vi in ett möte.