Priskalkylator för hemsidor

Vad kostar en hemsida?

"Vad kostar en hemsida" är en priskalkylator som beräknar kostnaden för en hemsida baserat på användarens behov. Genom att svara på några enkla frågor kan användaren få en bättre bild av vad vissa funktioner och moment kostar när man ska köpa en ny hemsida.

Vad en hemsida egentligen kostar är en fråga som är svår att svara på - det här verktyget underlättar den processen och ger ett exempel!

Om man inte är säker på vad det är man vill ha för funktioner på sin hemsida så kan det vara bra att få svara på lite frågor, så att man kommer in i dem tankebanorna man behöver för att kunna ta rätt beslut. Den här tjänsten gör både och i ett.

Genom att svara på ett formulär och få lite insikt i vad för alternativ det finns så får man ett prisexempel, nedbrutet i olika moment och vad varje moment skulle kunna kosta.

I det digitala samhället vill folk kunna hitta information snabbt och enkelt på nätet, det är inte alla som har tid eller energi att kontakta någon för att få svar på dem frågor som de har. Det här verktyget är för de som vill ta del av information på sina egna villkor.

Funderar du på vad det är du behöver?

Då är den här tjänsten någonting för dig. Prisexempel finns för bland annat affärssystem och webbshoppar, kampanjsidor och informationssidor, sociala plattformar med mera.

Om verktyget inte uppfyller dina behov är du mer än välkommen att kontakta oss, så bjuder vi gärna på en fika och diskuterar ditt behov mer djupgående.

Har du en idé du vill förverkliga? Kontakta oss så bokar vi in ett möte.