Elin Södermark

Fullstack-utvecklare

Min väg till att bli webbutvecklare har inte varit spikrak. Som ung stylade jag otaliga sidor på Hoggy och Playahead, skapade bilder i Photoshop, petade i HTML och tog HTML-snuttar från andras sidor och försökte lista ut hur jag anpassade dem till mina behov.

Trots att alla mina tillval i gymnasiet handlade om IT och design, hamnade jag efter gymnasiet på en högskolekurs i Kreativt Skrivande och utforskade sedan min förkärlek till lärande, litteratur, språk och skrivande på lärarprogrammet i x antal år.

Jag kände ändock att problemlösningen fattades mig och när jag hoppade på fullstackutbildningen kände jag för första gången att jag hittat något som förenade alla mina intressen. Jag älskar att vara en del av webbutvecklar-communityn där man delar med sig av sina kunskaper och lär vidare på smarta sätt.

Jag ser fram emot att bara fortsätta och fortsätta att lära mig och tillägna mig kunskap inom webbutveckling; samla på fler språk och fördjupa mig i de jag redan börjat lära mig. Därför är jag så glad att jag fick min praktik på Cortinate där de gett mig utrymmet och förtroendet till att lära mig nya saker och möjligheten till att fortsätta att utmanas och utvecklas.