Projekt

Boka Event Online

Festmäklarna behövde en ny hemsida för deras bokningstjänst som underlättar för restauranger, nattklubbar och andra lokalägare att få in och hantera bokningar för större evenemang som exempelvis: Julbord, konferenser, företagsfester, bröllop och andra privata tillställningar.

Uppdrag: Utveckla en tjänst för att underlätta bokningar online

Vi fick i uppdrag från Festmäklarna att bygga en bokningstjänst som underlättar för användare att boka olika typer av event.

Ett problem som många restauranger har idag är att det saknar möjligheten att boka större event så som bröllop, festlokaler eller konferenser, och med bokaevent.online kommer du snabbt igång med möjligheten att göra det.

Idag används bokaevent.online på flertal restaurangar och som har ökat deras konverteringar med ca 35% genom att ha en enkel användarupplevelse genom hela bokningen.

Resultat

BokaEvent är en digital tjänst som gör att restauranger enkelt får in eventbokningar som är kopplade till restaurangen, via deras egna hemsida. Här kan du som restaurang skräddarsy bokningsmöjligheterna som erbjuds och på så sätt öka din egna konverteringsgrad.

Har du en idé du vill förverkliga? Kontakta oss så bokar vi in ett möte.