Finansportal

Fakturino Finance Portal

Vid expansion till Estland så ville Fakturino ha hjälp med att bygga en skalbar plattform för att hantera sin affärslogik på. Tillsammans har vi tagit fram en ny hemsida som är mer användarvänlig och är uppbyggd med snabb och modern teknik.

Via Fakturinos plattform kan du jämföra och hitta rätt finansiering inom factoring, leasing & företagslån

År 2013 etablerades Fakturino som första oberoende digitala aktör på marknaden att konkurrensutsätta Sveriges ledande banker och finansinstitut mot varandra och har sedan dess hjälpt över 10 000 företag att hitta rätt företagsfinansiering och har förmedlat 11 miljarder kronor i finansieringsvolym.

Plattformen vi har byggt åt Fakturino är skalbar och byggd med stöd för flera språk, vilket gör att det blir enkelt att komma igång med när man expanderar till andra länder. Fakturino finns för tillfället i Sverige, Norge, Tyskland och Estland.

Utmaning och lösning

Vi har hjälpt Fakturino sedan 2017 med att förvalta deras hemsida och system. I samband med lanseringen till Estland kunde de inte fortsätta använda deras befintliga plattform på grund utav dess tekniska begränsningar.

Därför utvecklade vi en ny modern plattform som är säker, skalbar, och användarvänlig.

Har du en idé du vill förverkliga? Kontakta oss så bokar vi in ett möte.