Omvandling från Wordpress till Umbraco

Out of Office After Work

Efter att ha tampats med långsamma laddningstider fick vi i uppdrag av Out of Office After Work att migrera deras webbplats till en ny, modernare plattform och att förbättra deras laddningstider. Vi hjälpte dem med att få ett mer intuitivt verktyg att arbeta i och förbättrade deras laddningstider med 95,3%.

 • År
  2019
 • Byggd i:
  Umbraco CMS
  .NET core
  Razor
 • Besök
  oooaw.com

Out of Office After Work erbjuder nätverkande, en bombastisk nattklubbsmiljö med populärmusik, visuals, pyroteknik och liveakter. Allt serverat i en opretentiös och personlig ton.

Minst en gång i månaden och vid särskilda högtider hålls Out of Office After Work. Där samlas människor och företag från olika slags verksamheter med Out of Office After Work's egna eventpersonal för att tillbringa en spektakulär kväll tillsammans.

De har i dagsläget 105 000 aktiva medlemmar fördelat på 5 städer: Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala i Sverige, samt Oslo i Norge.

Samma hemsida - men 95.3% snabbare laddningstider.
Vid en jämförelse på Google PageSpeed fick den gamla hemsidan 38/100 och den nya fick 95/100.

Mixing business with pleasure

När vi hjälpte Out of Office After Work att gå ifrån WordPress till Umbraco städade vi delvis bort osäker kod, överflödiga filer och ett system som inte längre passar deras behov.

Detta resulterade i att webbplatsen blev säkrare, betydligt snabbare och mer användarvänlig.

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig snabba upp din hemsida? Kontakta oss så berättar vi mer.